
Foie gras is lever van een gans of eend. De kleur varieert van ivoorwit tot lichtroze. De lever van een eend is iets donkerder en heeft een meer uitgesproken smaak dan ganzenlever. Foie gras is een kostbaar gerecht dat door zijn fijne smaak aan het begin van een maaltijd geserveerd wordt.
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10377

Foie gras is lever van een gans of eend. De kleur varieert van ivoorwit tot lichtroze. De lever van een eend is iets donkerder en heeft een meer uitgesproken smaak dan ganzenlever. Foie gras is een kostbaar gerecht dat door zijn fijne smaak aan het begin van een maaltijd geserveerd wordt.
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10377

Ganzenlever, een veelgegeten gerecht in Frankrijk en Canada
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10965

Ganzenlever, een veelgegeten gerecht in Frankrijk en Canada
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10965
Geen exacte overeenkomst gevonden.